Våre kjøkken

Våre kjøkken gjenspeiler de egenskapene vi ønsker å representere som kjøkkenleverandør. Ord som kvalitet-eksklusiv- fremtidsrettet og godt håndverk ligger sentralt hos oss. Du som kunde får et komplett og unikt kjøkken som skal passe til ditt hjem. Les mer om våre kjøkken under. Vi gir oss aldri før alt er komplett.
Siemens

Siemens er en global aktør som utvikler høyteknologiske og innovative løsninger til en god pris. Med sine store produktkategorier finner man hvitevarer som passer de fleste kjøkken med enkel funksjonalitet og kvalitet.

Gaggenau

Er en tysk produsent av high-end hvitevarer. Gaggenau presenterer hvitevarer som forener håndverk og tradisjon med nyskapende teknologi. Resultatet er maskiner som varer og fremmer ekte kokkekunst som et fint supplement i het hvert kjøkken med klasse for seg selv. Selskapet vant forøvrig IF Design Awards i 2008 i hver nominert kategori de deltok i.

Multiform

”Kompromissløse kjøkken siden 1982.” Hemmeligheten bak Multiforms kjøkken er faglærte arkitekter, erfarne møbelsnekkere og materialer av høy kvalitet. I deres eksklusive kjøkkenserie kan du velge mellom klassiske kjøkken, minimalistiske kjøkken og kjøkken uten ”Vi har aldri møtt et standardmenneske. Derfor har vi ingen standardkjøkken. Våre erfarne møbelsnekkere bygger kjøkkenet ditt fra bunnen av. Helt fra bunnen av.”

Innredningen fokuserer på enkel innredning med bedre utnyttelse av plassen.

Garde-Hvalsøe

Garde Hvalsøe visjon er å skape unike kjøkken med fokus på enkelt og ærlig design. Fra deres etablering i 1993 har de i over 20 år tilbudt kvalitets håndverk, eksklusivt Dansk design som er enkelt og elegant med vakre detaljer som gir en egen estetikk.

“Vi er ikke trenddrevne i våres tankegang, og når vi bygger våre kjøkken, møbler og inventar i Danmark og i utlandet, er det alltid med det samme mål for øyet: Å oppnå høyst mulig estetisk funksjonalitet, igjennom fraværet av unødvendig pynt og detaljer.”

Se våre tips:

Under kan du se en rekke smarte og estetiske kjøkkenløsninger. Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg å komme et steg nærmere drømmekjøkkenet.